Tips og tricks til indretning af boligen

Er du ligesom jeg en person, der gerne vil have orden i hjemmet? Så bør du læse med her, hvor jeg giver dig tip og tricks til at gøre dit hjem mere overskueligt og præsentabel. En af de steder, hvor det oftest er svært at finde sine ting er i sin garage. Du kan hurtigt få et overblik over, dine ting, hvis du benytter alle flader i rummet, herunder væg, loft og gulv.

Indret din garage organiseret

Din garage er ofte et sted, hvor du har opbevaret alt det, som du ikke vil have stående fremme inde i dit hus. Det er alt lige fra værktøjet, fodboldudstyret til din fiskestang og dit fiskeudstyr. Derfor kan du hurtigt komme til at fylde værkstedet op med ”fyld”, som ikke er organiseret. Derfor kommer man hurtigt til at proppe det til, så de flyder overalt. Det resulterer ofte i at man ikke kan finde det, som man skal bruge, når man skal bruge det.

Skil dig af med alt unødvendigt

Jeg har en træng til at gemme alt for mange ting i mit skur og i min garage. Mange af disse ting, gemmer jeg bare for at kunne tage dem frem en dag. Men hvornår gør man virkelig det? Det sker alt for mange gange at man ikke vil skille sig af med noget, men heller ikke skal bruge det nu og her. Løsningen er at det ryger til opbevaring i garagen. Derfor har jeg lært at tænke over, hvor meget jeg virkelig har brug for de ting, som jeg smider i garagen.

Indret din garage praktisk

Mange har kombineret værksted og garage. Her er det vigtigt at du har styr på din indretning, så der er plads til alt. Få styr på, hvor dine pensler, værktøj, fodboldtøj, fiskegrej og meget mere er. Hvis du har en lille garage, kan du indrette det praktisk for at udnytte pladsen. Du kan f.eks. have din cykel, fiskestænger og fiskenet spændt fast i loftet med wire. Lav også en hel væg, hvor du tegner omridset af det værktøj, som skal hænge på væggen. Sæt et søm fast på væggen og hæng dit værktøj på den. Tegn herefter et omrids om det, på den måde ved du, hvilket værktøj som skal hænge på sin plads. Du kan også indrette din garage bedrollere, som du kan opbevare alt du ikke vil bruge i hverdagen.

Få farver på væggen

Farverne på væggene kan være med til at gøre garagen mere indbydende. De fleste garager er hvide og kedelige, men du kan i stedet farve din garage i moderne farver, som giver dig mere kreativitet. Du kan få tapet med mønstre og farver, som du kan indrette dit værksted med. Har du børn, så kan du med fordel få dem til at male din væg sammen med dig og lave noget hyggeligt ud af det.

Lav dit gulv praktisk

Når du fikser din garage, kan du med fordel lave gulvet i et praktisk design. Det skal kunne holde til at der spildes olie, kommer mærker fra værktøj du taber på gulvet og meget mere. Du kan derfor ikke have et sart gulv, hvis det skal kunne holde til alt du skal bruge det til. En af de mest anvendte typer af gulv er epoxygulv. Det bliver stenhårdt og er praktisk, fordi du kan tørre det af. Det bedste ved det er, at du slipper for alle fugerne, der kan blive kradset ud, hvis du bruger fliser til dit gulv.