Skal du indrette dit badeværelse, kan du med fordel indføre en masse farver. Jeg er vild med at skabe kontraster og derfor har jeg brugt meget tid på at udvælge elementer, som kan skabe en rød tråd. Mangler du inspiration til, hvordan du kan indrette dit badeværelse? Så læs med her, hvor jeg vil gennemgå de trends, som præger tendenserne indenfor indretning af badeværelser.

Få farver i badeværelset

I dag er badeværelset blevet et sted, hvor du kan udtrykke din personlige stil. Du tilbringer mere tid her end du egentlig tror. Derfor er badeværelset et vigtigt element, som ikke kun skal have en praktisk funktion, det skal også være flot at se på. Derfor er det vigtigt at du tænker nøje over, hvilke farver væggen skal være, hvilke armaturer, hvilke klinker og skabe du bruger i rummet. En af de sanitetsproducenter, som er førende i at kunne udtrykke personlighed er Grohe. De er frontløbere på armaturer og bruserhoveder i farvede designs. Du kan blandt andet finde farverne Warm Sunset, Cool Sunrise, Krom, Hard Graphite, Poleret Hard Graphite, Børstet Nikkel og Poleret Nikkel. Vil du gerne have et badeværelse med en rød tråd kan du med Grohes produkter få brusearmatur og vandhane, der er designet i samme flotte farve.

TIP: Du kan holde overfladen flot ved at rense den jævnligt efter brug. Du kan på den måde undgå store kalk plamager, der kan være genstridige at fjerne. Brug gerne en svamp, så du ikke ridser overfladen. Du kan også bruge eddike eller kalkfjerner.

Hvilken atmosfære skal dit badeværelse give?

Når du vælger en farve til dit badeværelse, giver du den samtidig også en atmosfære og en stemning. Derfor ville jeg tænke meget over, hvilket udtryk og hvilken personlighed, som du giver dit badeværelse. Er du i tvivl om, hvilken farve din væg til badeværelset skal være, så kan du måske blive inspireret af disse råd:

Organiske nuancer

En af de nyeste tendenser indenfor design af badeværelser er et organisk look. Jeg brugte kalkmaling til at male på mine vægge i badeværelset for at indføre et organisk udtryk. Det er let at påføre og giver rummet et meget rustikt udseende. Et badeværelse med betonvægge Giver et flot og skandinavisk udtryk, som du kan bløde op med naturfarver, som eksempelvis træ bordplader og læder stropper. Her er det vigtigt, at du husker at indrette dit badeværelse så simpelt og minimalistisk som muligt.

TIP: Brug gerne brusearmatur i enten kobber, guld eller messing til at skabe en kontrast til den grå tone.

Geometriske dimensioner

Jeg er vild med når badeværelser skiller sig ud og er anderledes. Derfor har jeg indrettet mit badeværelse med fliser, der er overdimensioneret i mange forskellige former. Jeg har brugt smadret granit stykker, som jeg har samlet og fuget imellem dem. På den måde kan man få geometrien til at gå op i en højere enhed.

TIP: Brug gerne simple og ensfarvede skabe, som giver en ro til gulvet.