Skab blikfang med en mønstret kimono

En kimono er en eksotisk overgangsjakke, som stammer fra Japan. De fås i mange forskellige designs og farver og fås i både lange og korte modeller. Jeg plejer altid at have kimonoer med korte ærmer på om sommeren da de er behagelige at have på og ofte er fremstillet i et tyndere materiale. Når jeg skal på arbejde har jeg ofte kimonoer på i jordfarver og andre dæmpede nuancer. Skal jeg ud på restauranter eller til begivenheder prøver jeg at finde nogle, som har en stærk pangfarve med mønstre. De kimonoer, som skaber blikfang i sommerperioderne er ofte dem i pangfarver med enten blomster eller bolsjestribede nuancer.

Kimonoen er en eksotisk overgangsjakke

Du kan også finde mange udgaver af kimonoen, som er gulvlang. Disse er super flotte til et par høje stiletter, men er ofte fremstillet i et grovere materiale. Derfor har jeg altid disse på i overgangsperioderne, hvor en jakke er for varm. Jeg bruger meget kimonoer, når jeg skal på sommerferie, fordi de har et eksotisk udtryk og er fyldt med sommerfarver. Dertil fylde den heller ikke mere end du kan have plads til den i din håndbagage.

Sådan styler du din kimono

Skal du have din kimono på i byen, bør du vælge en med iøjnefaldende farver og mønstre. Du kan have en gulvlang kimono på med en kort kjole indenunder og binde den med et bindebånd, for at fremhæve din talje. Vil du gerne have en casual stil, kan du sammensætte den med et par sneakers. Jeg kan personligt godt lide den mere boheme stil, så derfor har jeg ofte en ankelkæde på og et par sandaler.

Find en jumpsuit med print

Når jeg er på ferie, kan jeg godt lide at få masser af sol. Derfor har jeg også et par jumpsuits med i kufferten. Du kan få onepieces i mange forskellige modeller og farver, men min favorit er de stropløse modeller. Du vil få masser af sol uden streger, men samtidig kan du også tage en bluse udover, hvis du begynder at fryse. En heldragt er fashionabel og meget elegant at have på til både jobbet og fester.

Højhalsede jumpsuits giver et elegant look

Hvis jeg gerne vil fremstå mere feminin, plejer jeg at vælge en højhalset model. Det vil fremhæve dine kraveben og skuldre samt ryg. Hvad er mere sexet end en brun og trænet ryg? Vælger du at gå med en buksedragt, som viser meget hud foroven, kan du for at undgå at vise for meget vælge en med lange bukseben.

Kjoler med dyreprint er in

Hvis du vil være med på sommermoden, bør du finde et hav af kjoler med dyreprint. Det er meget oppe  i tiden at være iført en kjole med enten leopard, slange eller tiger print. Det er et flot mønster, som ikke er for ensartet. Jeg plejer at vælge kjoler i dyreprint, som er let at sammensætte med en denimjakke eller et par sneakers. På den måde kan jeg tone ned for den sensuelle side og gøre den mere casual til brug i hverdagen.

Pift garderoben op med stribede kjoler

Er du ikke så vild med dyreprint, kan du også være med på moden med kjoler, som er stribede. Bolsjestriber er f.eks. super cool. Det skaber et ensartet look, men på en vild måde, der både er flot til festlige begivenheder og på arbejdet.