Her på Design’N’living skriver vi en del omkring hvordan du kan designe rammerne i og  omkring dit liv, forskønnende æstetisk og optimerende. Vi vil også gerne tage fat i samme tilgang når det drejer sig om de mental udfordringer/ realiteter vi er i, eller helt lav praktisk i din hverdag, for til tider skal vi inderst ind, hvis vi ønsker at lave de ændringer i vores liv der virkelig batter. 

Design dit eget jeg

Det kan være svært at begive sig ud på sådan en rejse, og det kan være ensomt, forvirrende og skræmmende. Heldigvis er et at de bedste råd vi nogensinde har modtaget, er at det aldrig er forkert eller for sent at bede om hjælp. 

Så hvis du overvejer at tage fat på områder at dit liv, du synes trænger til forbedring eller blot forandring, så er der masser af hjælp at hente. 

Det rette til dig på jobbet

Online findes der utallige foredrag, og kurser, og der vil med stor sandsynlighed også være et der passer til dig. Der er foredrag der varer et par timer, kurser der strækker sig fra en dag til flere uger, og reelle uddannelser der kan tage måneder og år. -Så du kan virkelig finde alt til dit behov, mulighed og tålmodighed.  

Vi er stødt på kurser der omhandler konkrete faglige færdigheder såsom hvordan du optimerer din forretning, kommer i gang med budgettering, eller måske kaster dig ud i et e-mailsystem. Samt lange uddannelser offentlige og private du kan kaste dig ud i hvis overvejer at føre ekstra færdigheder til dit CV for at klatre lidt på karrierestigen, ellers hvis du står og overvejer at skulle en ny retning i dit liv. 

..& på hjemmefronten

Men du finder også  foredrag/kurser mere fokuseret omkring dit privatliv og egen udvikling, det kan være hvordan man kommunikerer bedre, planlægger din tid mere effektivt, eller måske lærer at blive en bedre partner. -Hvilket vi skal huske alle er færdigheder vi ikke blot fødes med, men skal lære i takt med vi bliver ældre. 

Der findes naturligvis også finde masser af inspirerende før/ efter historier, quotes mm. online, faktisk er det nok ret svære helt at undgå.. Men vores erfaring er at hvis der virkelig skal ske en ændring, så er det gavnligt at konkretiserer ikke blot den forandring man gerne vil opnå, men også hvordan dette skal opnås, og lige præcis er de kurser og uddannelser der er skruet sammen af eksperter, altså helt exceptionelle til at konkretisere hvordan tanke omsættes til handling. 

De tvinger nemlig en til at tage stilling til nogle af de ting man ikke selv havde overvejet, eller måske dvæle lidt ved det man normalt havde skøjtet hurtigt over. -Det er nemlig præcis som det siges; “ altid nemmere at fikse en andens problemer, end ens egne”. 

Uddannelse uddannelse uddannelse

Vi Vokser og udvikler os hele livet. Eller det bør vi gøre, for vores instinkter og væsen påvirkes og formes i takt med de forandringer og erfaring vi går igennem, så hvis vi er gode til at lytte og mærke efter hvornår vi trænger til at tilføje nye ting til vores liv eller måske gøre op med ting, mennesker eller vaner der ikke længere gavner os, jo mere ro kan vi finde i og med os selv og andre. 

Livet på uendelige muligheder, og det værste man kan byde sig selv er en fast kasse at leve resten af livet i, og du fortjener ingen kasse, du fortjener lige præcis det du kan drømme dig til. 

Drøm hele vejen rundt

Så hvis du drømmer og om at re-designe, din stue til sarte pasteller, din fysiske sundhed med mindre kød, eller dine relationer med endnu flere sociale-forpligtelser, så stop lige op, og føl efter om der er noget helt grundlæggende i dit liv, der i større grad trænger til et redesign – hvor den nye sofa måske bliver mere ligegyldig. Ikke at vi ikke forstår behovet for en ny sofa, ingen gør det mere end os 🙂 -Du bør bare helst ligge i sådan én, med et stort smil på læben!

Så dette skal blot menes som at kærlig reminder om at husk at hele dit liv kræver bevidsthed og design, hvis du virkelig skal nå i mål med hvad du ønsker dig, også findes der ligeså meget hjælp derude til de hårde ting, som til ideer til nye farveskalaer.